120 de milioane de lei. Atât a costat proiectul de reabilitare a străzii Albișoara care va fi redeschisă în aproximativ o săptămână. Sursele financiare au fost alocate din bugetul de stat, bugetul municipal, S.A. „Apă – Canal Chișinău” și S.A. „Termoelectrica”.

Între timp, primarul general, Ion Ceban, a inspectat șantierul de reabilitare a primului tronson al străzii Albișoara, în perimetrul bd. Iurii Gagarin și a primit asigurări din partea specialiștilor că asfaltul aplicat pe strada Albișoara este unul de calitate înaltă și corespunde tuturor normativelor în vigoare.

„Pe unele porțiuni, unde responsabilii consideră necesar, este verificată capacitatea portantă a carosabilului cu ajutorul testelor de laborator. Acesta proceduri sunt desfășurate pentru a vedea indicatorii de rezistență a structurii rutiere, exprimați prin capacitatea de a prelua deformațiile elastice şi de a le aduce sub valorile admisibile proiectate”, a declarat primarul general.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!