Aston Martin a dezvăluit acum câteva ore, în premieră publică la un concurs de eleganţă, cel mai sălbatic, dar şi cel mai “supărat” (după designul feţei) proiect al diviziei sale de personalizare Q by Aston Martin – Victor!

Modelul este realizat într-un singur exemplar, integral din fibră de carbon, având sub capotă un V12 natural aspirat de 7.3 litri şi cu 848 CP la activ!

Constructorul britanic afirmă că acest automobil, omologat pentru a circula perfect legal pe drumurile publice, este cel mai puternic vehicul cu motor natural aspirat făcut vreodată, dispunând de cel mai performant grup motopropulsor manual din istoria mărcii. Află mai multe, vezi cum arată la interior, dar şi cât ar costa, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!