/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Faceţi cunoştinţă cu Victor! Nu veţi crede nici că este un Aston Martin şi nici că are faruri ce pot fi găsite pe eBay

06 septembrie 2020, ora 13:58

Aston Martin a dezvăluit acum câteva ore, în premieră publică la un concurs de eleganţă, cel mai sălbatic, dar şi cel mai “supărat” (după designul feţei) proiect al diviziei sale de personalizare Q by Aston Martin – Victor!

Modelul este realizat într-un singur exemplar, integral din fibră de carbon, având sub capotă un V12 natural aspirat de 7.3 litri şi cu 848 CP la activ!

Constructorul britanic afirmă că acest automobil, omologat pentru a circula perfect legal pe drumurile publice, este cel mai puternic vehicul cu motor natural aspirat făcut vreodată, dispunând de cel mai performant grup motopropulsor manual din istoria mărcii. Află mai multe, vezi cum arată la interior, dar şi cât ar costa, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram