Este, probabil, supercarul german prin excelență – modelul Porsche 911 Turbo/Turbo S. Nu e de mirare că experţii de la Manhart, care se specializează din originile sale în optimizarea performanței vehiculelor de marcă BMW, au îmbrățișat de asemenea racheta celor din Stuttgart în drumul către produsele altor branduri.

După ce compania din Wuppertal a realizat deja proiectul TR 700 pe baza lui 911 Turbo în urmă cu doi ani, tehnicienii Manhart au ales nu mai puțin decât modelul Turbo S din seria 991.2 pentru noul TR 850!

Şi da, cifra din denumire indică numărul de cai putere „sub capotă”, în timp ce cuplul maxim ajunge la o cantitate brutală de 1.090 Nm! Află mai multe detalii, dar şi cât costă transformarea, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!