/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Noul supercar german. 100 km/h în 2.4 secunde și peste 330 km viteză maximă

missing
06 septembrie 2020, ora 13:57

Este, probabil, supercarul german prin excelență – modelul Porsche 911 Turbo/Turbo S. Nu e de mirare că experţii de la Manhart, care se specializează din originile sale în optimizarea performanței vehiculelor de marcă BMW, au îmbrățișat de asemenea racheta celor din Stuttgart în drumul către produsele altor branduri.

După ce compania din Wuppertal a realizat deja proiectul TR 700 pe baza lui 911 Turbo în urmă cu doi ani, tehnicienii Manhart au ales nu mai puțin decât modelul Turbo S din seria 991.2 pentru noul TR 850!

Şi da, cifra din denumire indică numărul de cai putere „sub capotă”, în timp ce cuplul maxim ajunge la o cantitate brutală de 1.090 Nm! Află mai multe detalii, dar şi cât costă transformarea, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram