/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Trei bărbați au rămas blocați în nămol într-o fântână. Pompierii i-au salvat

missing
06 septembrie 2020, ora 15:15

Trei bărbați au fost salvați de către pompieri după ce au rămas blocați într-o fântână din localitatea Șeptelici, raionul Soroca. 

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri din cadrul Direcției Regionale Situații Excepționale Soroca. Potrivit martorilor un bărbat a hotărât să se aprovizioneze cu apă și s-a coborât în fântâna cu ajutorul sforii, dar a rămas blocat în nămol și risca să se sufoce din cauza lipsei de oxigen. În ajutorul acestuia au venit alți doi bărbați care de asemenea s-au blocat.

Bărbații au fost recuperați prin intermediul echipamentului specializat în 15 minute. Aceștia au fost preluați de un echipaj de medici pentru ulterioare îngrijiri medicale la spitalul raional. Circumstanțele incidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 66 situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram