Trei bărbați au fost salvați de către pompieri după ce au rămas blocați într-o fântână din localitatea Șeptelici, raionul Soroca. 

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri din cadrul Direcției Regionale Situații Excepționale Soroca. Potrivit martorilor un bărbat a hotărât să se aprovizioneze cu apă și s-a coborât în fântâna cu ajutorul sforii, dar a rămas blocat în nămol și risca să se sufoce din cauza lipsei de oxigen. În ajutorul acestuia au venit alți doi bărbați care de asemenea s-au blocat.

Bărbații au fost recuperați prin intermediul echipamentului specializat în 15 minute. Aceștia au fost preluați de un echipaj de medici pentru ulterioare îngrijiri medicale la spitalul raional. Circumstanțele incidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 66 situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!