Luni, 7 septembrie 2020, un bărbat a anunțat prin intermediul serviciul unic specializat 112, precum că, asupra Inspectoratului de poliție din Botanica urmează a fi efectuat un atac cu substanțe chimice. Alerta s-a dovedit a fi falsă.

Potrivit poliției, apelul telefonic a fost efectuat de un bărbat, locuitor al capitalei, în vârstă de 48 de ani. „Individul a fost escortat la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Este de menționat că bărbatul se afla sub influența alcoolului când a efectuat apelul şi a comunicat despre atac. Anterior acesta a fost atras la răspundere pentru diverse infracțiuni”, se spune într-un comunicat al poliției.

Pe cazul dat, a fost inițiată o cauză penală, iar conform legislației, bărbatul pentru fapta sa riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la doi ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!