/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Alertă falsă cu atac de substanțe chimice la IP Botanica. Un bărbat a fost reținut

missing
07 septembrie 2020, ora 16:56

Luni, 7 septembrie 2020, un bărbat a anunțat prin intermediul serviciul unic specializat 112, precum că, asupra Inspectoratului de poliție din Botanica urmează a fi efectuat un atac cu substanțe chimice. Alerta s-a dovedit a fi falsă.

Potrivit poliției, apelul telefonic a fost efectuat de un bărbat, locuitor al capitalei, în vârstă de 48 de ani. „Individul a fost escortat la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Este de menționat că bărbatul se afla sub influența alcoolului când a efectuat apelul şi a comunicat despre atac. Anterior acesta a fost atras la răspundere pentru diverse infracțiuni”, se spune într-un comunicat al poliției.

Pe cazul dat, a fost inițiată o cauză penală, iar conform legislației, bărbatul pentru fapta sa riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la doi ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram