Comisia Electorală Centrală a prezentat rezultatele preliminare ale alegerilor locale noi din data de 6 septembrie 2020. ACestea au avut loc în satul Nucăreni și comuna Tîrnova.

În satul Nucăreni, raionul Telenești: din 425 de alegători participanți la votare, voturile între concurenți electorali au fost distribuite în felul următor:

Rusu Serghei – Partidul Democrat din Moldova – 291 de voturi;
Lașcu Sergiu – Partidul Liberal Democrat din Moldova – 52 de voturi;
Cernolev Iurie – Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr” – 72 de voturi;

În comuna Tîrnova, raionul Dondușeni, din 1396 de alegători participanți la votare, voturile între concurenți electorali au fost distribuite în felul următor:

Bodorin Victor – Partidul Politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” – 1003 voturi;
Lisnic Ion – Partidul Democrat din Moldova – 242 de voturi;
Lisnic Oleg – candidat independent – 115 voturi.

După confirmarea rezultatelor și validarea mandatelor primarilor aleși de către instanțele de judecată, Comisia Electorală Centrală și consiliile electorale de circumscripție respective vor publica rezultatele definitive.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!