/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

CEC a prezentat rezultatele preliminare ale alegerilor din satul Nucăreni și comuna Tîrnova

missing
07 septembrie 2020, ora 09:08

Comisia Electorală Centrală a prezentat rezultatele preliminare ale alegerilor locale noi din data de 6 septembrie 2020. ACestea au avut loc în satul Nucăreni și comuna Tîrnova.

În satul Nucăreni, raionul Telenești: din 425 de alegători participanți la votare, voturile între concurenți electorali au fost distribuite în felul următor:

Rusu Serghei – Partidul Democrat din Moldova – 291 de voturi;
Lașcu Sergiu – Partidul Liberal Democrat din Moldova – 52 de voturi;
Cernolev Iurie – Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr” – 72 de voturi;

În comuna Tîrnova, raionul Dondușeni, din 1396 de alegători participanți la votare, voturile între concurenți electorali au fost distribuite în felul următor:

Bodorin Victor – Partidul Politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” – 1003 voturi;
Lisnic Ion – Partidul Democrat din Moldova – 242 de voturi;
Lisnic Oleg – candidat independent – 115 voturi.

După confirmarea rezultatelor și validarea mandatelor primarilor aleși de către instanțele de judecată, Comisia Electorală Centrală și consiliile electorale de circumscripție respective vor publica rezultatele definitive.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram