Un autoturism de model Skoda Superb, pentru care s-a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat, a fost indisponibilizat pe teritoriul punctului de trecere a frontierei Leușeni până la finalizarea cercetărilor. Conform informaţiilor, acesta are o valoare de doar 8.000 de euro!?

Astăzi, 7 septembrie, în jurul orei 07:40, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară un tânăr cu dublă cetățenie, moldovenească și română. Acesta conducea o Skoda Superb, fabricată în anul 2018 și înmatriculată în Republica Franceză.

În timpul controlului, polițiștii de frontieră au fost observat indici de falsificare în certificatul de înmatriculare al automobilului. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!