Înainte a afla despre ce am povestit cu Lidia, te invităm să faci cunoștință cu cele mai importante specificații ale Huawei P40 lite. Dacă ești în căutarea unui telefon care se remarcă printr-un design cu personalitate, o baterie rezistentă și o cameră foto performantă, care funcționează impecabil atât în timpul zilei, cât și al serii, acest smartphone este o variantă excelentă. În plus, alături de o pereche de Huawei FreeLace și aplicația True Caller, disponibilă în Huawei AppGallery, vei fi uimit de apelurile video calitative, iar aplicația Relaxing Music 2020 te va cuceri cu siguranță. Acum, este momentul să povestim mai multe despre specificațiile telefonului cu Lidia.

1. Cum te simți fiind imaginea Huawei P40 lite? Dar, mai întâi, ce te-a făcut să accepți provocarea de la Huawei Consumer Business Group România?

Această colaborare a venit foarte natural, pentru că Huawei P40 lite mi-a plăcut din prima clipă. Este foarte important ca alegerile pe care le fac să mă reprezinte, iar în cazul acestui telefon, chimia dintre noi este de 100%. Atât eu, cât și el, suntem plini de energie și personalitate, așa că am știut de la prima întâlnire că relația va fi una de lungă durată.

2. Știm că și tu ești posesoarea unui Huawei P40 lite. Ce te-a fascinat la acest dispozitiv și care crezi că sunt cele mai importante funcții pentru un tânăr interesat de un nou smartphone?

Camera foto a fost principalul criteriu de selecție în cazul meu. Modurile foto disponibile, dar și faptul că telefonul face poze reușite atât în lumina zilei, cât și sub lumina lunii m-au făcut să realizez că este exact ce îmi trebuie pentru partea de conținut. Cred că aceasta este principala funcționalitate care îi cucerește și pe cei din generația tânără. Apoi, ar fi design-ul modern, care completează cu brio cele mai cool ținute, dar și bateria puternică, care ajută ca grija bateriei descărcate să rămână istorie. Huawei P40 lite este un mix reușit între design și funcționalitate, astfel că este un amic digital perfect pentru tinerii care vor să își exprime unicitatea.

3. Care sunt aplicațiile tale preferate din AppGallery si MoreApps? Te poți bucura de aceeași experiență utilizând alternative din magazinele de APK?

Experiența de utilizare a Huawei AppGallery nu m-a dezamăgit. Din contră, găsesc aici toate aplicațiile mele preferate, precum Instagram, Facebook, WhatsApp, iar dacă am nevoie de ceva în plus, folosesc cu încredere MoreApps sau Petal Search. Sunt două instrumente de căutare foarte sigure și simplu de utilizat.

4. Contul tău de Instagram nu are cum să nu cucerească prin fotografiile mega colorate. Te rugăm să dezvălui câteva trucuri, trei spre exemplu, despre cum este posibil să facă și alții așa poze cu noul Huawei P40 lite?

Cu un telefon capabil, ce îți mai rămâne de făcut pentru o poză de reușită este să alegi o lumină bună și un unghi potrivit. De celealte detalii, precum claritatea fotografiilor, nuanțele vii și calitatea, se ocupă Huawei P40 lite. Cel mai important este să fii creativ, iar telefonul va face restul cu tehnologiile sale de ultimă oră.

Acum că ai aflat cât de folos este modelul Huawei P40 lite pentru Lidia Buble, cred că nu vei mai sta pe gânduri și vei merge după smartphone. Cu EMUI10 preinstalat, dispune de nenumărate funcții inteligente prezentate într-o interfață de utilizator intuitivă, ușor de folosit. Este întotdeauna pregătit pentru acțiune!

Smartphone-ul are o baterie de înaltă capacitate de 4200mAh, cu suport pentru soluția HUAWEI SuperCharge 40W, certificată TÜV Rheinland. Poate fi încărcat până la 70% în doar 30 de minute. Cu un design uimitor, o cameră foto cvadruplă inovatoare, o baterie mare și un chipset puternic Kirin 810 care îmbunătățește experiența de utilizare, Huawei P40 lite vine ca o alegere ideală pentru tinerii consumatori. Vino la noi și îți vom dezvălui și alte detalii convingătoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!