Igor Dodon, nici să nu încerci să furi votul cetățenilor. Cu acest avertisment a venit lidera PAS, Maia Sandu, în cadrul unui briefing de presă. Aceasta a declarat că PAS merge în alegerile din toamnă mult mai pregătit și nu-i va permite lui Dodon să fraudeze aceste alegeri.

„Igor Dodon, nici să nu încerci să furi votul cetățenilor. Noi suntem mai mulți, mai puternici și îl vom apăra pe toate căile”, a menționat Maia Sandu.

De asemenea, potrivit ei, Dodon nu și-a îndeplinit nicio promisiune electorală, iar haosul din țară este doar din cauza lui: „În această situație singura soluție pe care el o vede este frauda electorală. Primim tot mai multe semnale despre încercările de a frauda aceste alegeri. Încearcă să pună multe piedici, încearcă să împiedice votul din diasporă și, în același timp, recurge la deschiderea mai multor secții de vot în est. Aceatsa este un caz penal și colegii mei în următoarele zile vor prezenta publicului mai multe informații și dovezi ale acestei acuzații.

De asemenea, Maia Sandu a declarat că Igor Dodon ar încearcă să cumpere voturi din regiunea transnistreană: „Intenționează să cheltuească 2 milioane de euro pentru a cumpăra voturi din regiunea transnistreană”.

În încheiere Sandu a spus că spre deosebire de 2016, PAS este mult mai pregătit și mult mai mare: „Am învățat lecții din experiențele alegerilor precedente”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!