Dacia a dezvăluit astăzi noul Sandero, noul Sandero Stepway și noul Logan, modele din a treia generație cu un design complet nou, reinventat. Pentru un preț imbatabil și dimensiuni exterioare compacte, acestea oferă mai multă modernitate, echipament și versatilitate fără a renunța la fundamentele simplității și fiabilității.

La momentul de faţă automobilele sunt anunţate preliminar, în detalii urmând să fie dezvăluite în ziua de 29 septembrie!

De la un singur model la o gamă completă și diversificată, Dacia transformă automobilul de 15 ani. Sandero a devenit modelul emblematic și un bestseller, iar din 2017 a fost cea mai bine vândută mașină din Europa pentru clienții individuali. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!