Un șofer a fost prins pentru a treia oară beat la volan. De această dată se afla în incapacitatea de a vorbi. Șoferul a fost oprit azi dimineață de către o echipă de patrulare care se afla la supravegherea circulației rutiere în satul Zubrești din raionul Strășeni.

Bărbatul se deplasa neuniform, iar pe o roată din față nu avea amplasat cauciucul.

Acesta a fost oprit de polițiști și supus testului alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,26 mg/l în aerul expirat. Bărbatul nu deținea asupra sa permisul de conducere, fiind anterior privat de dreptul de a șofa, tot pentru că a fost prins beat la volan.

Șoferul s-a dovedit a fi un tânăr de 24 de ani și se afla în incapacitate de a purta o conversație cu polițiștii de patrulare. Totuși a spus că vine de la pescuit. Unde a pierdut cauciucul de la roată nu știe nici el.

Mașina a fost ridicată la parcarea specială. Poliția a întreprins toate acțiunile pe cazul dat. Ulterior, urmează să se pronunțe instanța de judecată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!