/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Un șofer, prins pentru a treia oară conducând în stare de ebrietate. Era atât de beat încât nu a putut vorbi cu polițiștii

missing
07 septembrie 2020, ora 17:23

Un șofer a fost prins pentru a treia oară beat la volan. De această dată se afla în incapacitatea de a vorbi. Șoferul a fost oprit azi dimineață de către o echipă de patrulare care se afla la supravegherea circulației rutiere în satul Zubrești din raionul Strășeni.

Bărbatul se deplasa neuniform, iar pe o roată din față nu avea amplasat cauciucul.

Acesta a fost oprit de polițiști și supus testului alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,26 mg/l în aerul expirat. Bărbatul nu deținea asupra sa permisul de conducere, fiind anterior privat de dreptul de a șofa, tot pentru că a fost prins beat la volan.

Șoferul s-a dovedit a fi un tânăr de 24 de ani și se afla în incapacitate de a purta o conversație cu polițiștii de patrulare. Totuși a spus că vine de la pescuit. Unde a pierdut cauciucul de la roată nu știe nici el.

Mașina a fost ridicată la parcarea specială. Poliția a întreprins toate acțiunile pe cazul dat. Ulterior, urmează să se pronunțe instanța de judecată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram