/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Un tânăr se zbate între viață și moarte după ce a fost împușcat la o partidă de vânătoare, la Briceni

missing
07 septembrie 2020, ora 11:00

Incident cumplit la o partidă de vânătoare în nordul țării. Un tânăr de 31 de ani a ajuns la reanimare după ce a fost împușcat de bărbatul împreună cu care a mers la vânat. Totul s-a întâmplat noaptea trecută în satul Cotiujeni, din raionul Briceni.

Oamenii legii au fost alertați după miezul nopții de către medicul de gardă de la Spitalul raional Briceni.

Potrivit investigațiilor preliminare ale poliției, victima a fost împușcată în regiunea bazinului cu o armă de vânătoare de model IJ – 58, deținută legal de către un bărbat în vârstă de 42 de ani din aceeași localitate.

Cei doi vânători au mers aseară, pe la ora 19:00, pe un câmp din apropiere de sat, ca să vâneze animale sălbatice.

Bărbații au luat-o la un moment dat în direcții diferite. După ce afară s-a întunecat, vânătorul de 42 de ani a auzit niște foșnete, s-a speriat și a efectuat o împușcătură în direcția de unde veneau sunetele. Din nefericire, a  tras în partenerul său de vânătoare.

Tânărul rănit a fost dus de urgență la spital, unde a fost internat în secția de reanimare. Acesta se zbate acum între viață și moarte. Bărbatul care a tras s-a întors acasă, a pus arma în safeu și l-a anunțat despre cele întâmplate pe tatăl victimei, care ieșise la vânătoare cu o armă deținută ilegal.

Cele două arme au fost ridicate și plasate în safeul specializat al camerei de păstrare a armamentului al IP Briceni, iar bărbatul care a efectuat împușcătura este cercetat în stare de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram