Incident cumplit la o partidă de vânătoare în nordul țării. Un tânăr de 31 de ani a ajuns la reanimare după ce a fost împușcat de bărbatul împreună cu care a mers la vânat. Totul s-a întâmplat noaptea trecută în satul Cotiujeni, din raionul Briceni.

Oamenii legii au fost alertați după miezul nopții de către medicul de gardă de la Spitalul raional Briceni.

Potrivit investigațiilor preliminare ale poliției, victima a fost împușcată în regiunea bazinului cu o armă de vânătoare de model IJ – 58, deținută legal de către un bărbat în vârstă de 42 de ani din aceeași localitate.

Cei doi vânători au mers aseară, pe la ora 19:00, pe un câmp din apropiere de sat, ca să vâneze animale sălbatice.

Bărbații au luat-o la un moment dat în direcții diferite. După ce afară s-a întunecat, vânătorul de 42 de ani a auzit niște foșnete, s-a speriat și a efectuat o împușcătură în direcția de unde veneau sunetele. Din nefericire, a  tras în partenerul său de vânătoare.

Tânărul rănit a fost dus de urgență la spital, unde a fost internat în secția de reanimare. Acesta se zbate acum între viață și moarte. Bărbatul care a tras s-a întors acasă, a pus arma în safeu și l-a anunțat despre cele întâmplate pe tatăl victimei, care ieșise la vânătoare cu o armă deținută ilegal.

Cele două arme au fost ridicate și plasate în safeul specializat al camerei de păstrare a armamentului al IP Briceni, iar bărbatul care a efectuat împușcătura este cercetat în stare de libertate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!