Un tânăr a fost lovit de o mașină a mascaților în timp ce fugea de forțele de ordine în Belarus. Imaginile de la locul accidentului au fost publicate astăzi, 7 septembrie, de către portalul tut.by.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc în orașul Gomel, la intersecția străzilor Pobeda și Chirova, pe data de 11 august, la ora 21:46.

Din imaginile video se poate vedea cum pe trecerea de pietoni a staționat o mașină a forțelor de ordine de marca „Gazelle” din care ulterior au început să coboare oamenii legii. Pietonii care traversau strada au început să fugă în diferite direcții.

La un moment dat, unul dintre pietoni a fost lovit de un microbuz al forțelor de ordine care se deplasa cu girofarul pornit. În urma loviturii, tânărul nu a fost rănit grav.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!