/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Belarus: Un tânăr a fost lovit de o mașină a mascaților în timp ce fugea de forțele de ordine

07 septembrie 2020, ora 16:37

Un tânăr a fost lovit de o mașină a mascaților în timp ce fugea de forțele de ordine în Belarus. Imaginile de la locul accidentului au fost publicate astăzi, 7 septembrie, de către portalul tut.by.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc în orașul Gomel, la intersecția străzilor Pobeda și Chirova, pe data de 11 august, la ora 21:46.

Din imaginile video se poate vedea cum pe trecerea de pietoni a staționat o mașină a forțelor de ordine de marca „Gazelle” din care ulterior au început să coboare oamenii legii. Pietonii care traversau strada au început să fugă în diferite direcții.

La un moment dat, unul dintre pietoni a fost lovit de un microbuz al forțelor de ordine care se deplasa cu girofarul pornit. În urma loviturii, tânărul nu a fost rănit grav.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram