Locuitorii din sectorul Râșcani al Capitalei au fost treziți din somn, dimineață devreme, de un șofer, care a decis să facă drifturi, chiar în Parcul Afgan. Turațiile de motor se auzeau de departe. Momentul a fost surprins de un internaut. După ce s-a dat în spectacol, bărbatul a fost reținut de către poliție. S-a dovedit că era în stare avansată de ebrietate.

RO DIANA POPA, REPORTERĂ TV8: „Chiar azi dimineața devreme, un șofer a pătruns în parcul Afgan, în care acum au loc lucrări de renovare, și a făcut mai multe drifturi în jurul monumentului eroilor căzuți în război. Acesta a ieșit pe o altă alee îngustă, prevăzută de fapt doar pentru plimbări. Urmele de la roți sunt și acum vizibile”.

Conducătorul automobilului de model Renault s-a dovedit a fi un bărbat de 28 de ani. Acesta a fost depistat pe străzile Capitalei de oamenii legii, care l-au testat la alcoolemie. Rezultatul a indicat o concentrație de 1,04 mg/l în aerul expirat, adică stare de ebrietate avansată. Locuitorii din zonă ne-au spus că nu este pentru prima dată când surprind astfel de situații. Dacă ar fi mai mare pedeapsa, spun ei, șoferii nu și-ar mai permite o astfel de distracție.

Cred că ar fi bine să fie niște camere limitative de viteză. Extraordinar, îndeosebi noaptea fac drifturi și muzica tare, e dezastru”.

Chiar nu mă lasă să dorm. Și motociclete se aud. Deseori”.

La monument am surprins și acești veterani, care au venit să depună flori. Bărbații spun că se simt ofensați de gestul șoferului.

E locul de comemorare a tovarășilor care au căzut în război și ei fca drifturi? Poate să urce deja pe de-a dreptul? Asta arată cultura noastră la ziua de azi”.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a fost documentat pentru comportament agresiv și conducere în stare de ebrietate, riscând să rămână fără permis de coducere și să se aleagă cu dosar penal.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!