Inspectorii Agenției Naționale Transport Auto au împărțit amenzi transportatorilor de mărfuri. În doar cinci zile de la începutul lunii septembrie, aproape 30 de conducători auto au fost sancționați pentru diferite încălcări.

15 conducători auto, precum și operatori de transport rutier, au primit amenzi de la la 3000 lei la 4500 lei persoanelor fizice și de la 12000 lei la 15000 lei persoanelor juridice pentru nerespectarea restricțiilor impuse ca urmare a regimului termic.

Alți 14 conducători auto, respectiv și operatori de transport rutier, au fost amendați cu de la 3000 lei la 4500 lei persoanelor fizice și de la 10000 lei la 12000 lei persoanelor juridice pentru lipsa la bordul unității de transport a actelor permisive și/sau documentelor specifice tipului de transport efectuat, fiind aplicate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!