Modelele Porsche 718 cu motoare boxer cu șase cilindri şi volum de 4.0 litri pot fi comandate de astăzi şi cu transmisia Porsche cu şapte trepte şi dublu ambreiaj (PDK). Astfel, atât Boxster și Cayman 718 GTS 4.0, precum și modelele de top 718 Spyder și 718 Cayman GT4, sunt acum disponibile cu o transmisie automată pe lângă una manuală!

Avantajul principal al PDK, spre deosebire de cutia de viteze cu levier comutat manual, este că nu există întreruperi ale accelerației în timpul schimbărilor de viteze. Acest lucru crește confortul schimburilor de trepte și îmbunătățește valorile de accelerare.

Comparativ cu modele 718 cu transmisie manuală, modelele GT cu 420 CP – 718 Spyder și 718 Cayman GT4 – pot face cu PDK un sprint 0-100 km/h cu jumătate de secundă mai repede, în 3.9 secunde. Mai mult, acestea ating limita de 200 km/h în 13.4 secunde (-0.4 secunde). Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!