/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

O poliţistă din SUA, doborâtă la pământ de o capră care i-a intrat în maşină

missing
08 septembrie 2020, ora 10:11

Moment viral, surprins de camera de corp a unei asistente a șerifului din statul american Georgia. Femeia s-a confruntat cu comportamentul agresiv al unui animal domestic, în urma căruia poliția a pierdut unele documente.

Totul s-a întâmplat la începutul lunii septembrie. Potrivit imaginilor, poliţista a ajuns cu automobilul de serviciu până la o locuinţă privată și a plecat pentru câteva minute, lăsând ușa deschisă.

Însă când s-a întors înapoi a găsit o capră, care, în acel moment, mesteca mai multe documente care au fost lăsate pe scaunul din dreapta şoferului. Citeşte continuarea şi vezi imaginile pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram