O tânără de 23 din Ștefan Vodă care a fost condamnată la șapte ani de pușcărie pentru trafic de ființe umane, a fost reținută pe Aeroportul din Chișinău, după ce a încercat să părăsească teritoriul R. Moldova și să scape de pedeapsă.

Potrivit poliției, în luna mai, tânăra de 23 de ani a fost condamnată la 7 ani și șase luni de închisoare cu executare pentru trafic de ființe umane în scopul exploatării sexuale. Aceasta a fost anunțată în căutare națională, interstatală și internațională încă din luna februarie a anului 2020, iar luni, 7 septembrie, polițiștii de frontieră din Aeroportul Chișinău au reținut-o în timp ce intenționa să părăsească teritoriul Republicii Moldova. Tânăra a fost reținută și plasată în izolator.

Pe parcursul lunilor aprilie-mai anul 2018, aceasta împreună cu un cetățean al Turciei și alte persoane, au recrutat prin intermediul rețelelor de socializare, mai multe tinere. Victimele prestau servicii sexuale într-un club de noapte din Turcia.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!