/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Premieră în China: Noul SUV coupe VW Tiguan X

missing
08 septembrie 2020, ora 09:37

Moda pentru SUV-uri coupe ia amploarea şi în gama de modele a mărcii VW. Cel mai nou produs de acest gen este Tiguan X, varianta coupe a lui Tiguan facelift, automobil care a fost prezentat în China acum câteva ore în premieră.

Modelul va fi produs de întreprinderea comună SAIC Volkswagen pentru piața internă, însă doar pentru aceasta?…

Noul Tiguan X diferă de modelul de bază doar prin forma acoperişului şi o parte posterioară complet nouă. Noile stopuri LED sunt pe departe diferite de cele ale lui Tiguan, iar noua bară de protecție spate include o bandă reflectorizantă largă și nişte pseudo terminaţii de eşapament de dimensiuni generoase. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram