Astăzi, 8 septembrie, a fost prezentat în format digital Project Geländewagen – primul rezultat al unei colaborări care este o premieră de acest gen între Mercedes-Benz și designerul creativ şi artistic al brandului Louis Vuitton Virgil Abloh.

Proiectul de design conceptual, condus de Gorden Wagener (designerul-şef Mercedes-Benz Cars) şi Abloh au utilizat noul G-Class pentru a explora modalități de a perturba percepțiile viitoare de lux.

Rezultatul este o manifestare distinctivă a clasei G, așa nu s-a mai văzut până acum. Obligat să sprijine artele într-un moment critic, o replică a acestei operă de artă de dimensiuni autentice va fi scoasă la licitație ca parte a Sotheby’s Contemporary Curated, una dintre cele mai venerate serii a casei de licitații. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!