/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Premieră: Noul Project Geländewagen sau cum ar arăta un G-Class dacă ar fi o maşină de curse

missing
08 septembrie 2020, ora 17:41

Astăzi, 8 septembrie, a fost prezentat în format digital Project Geländewagen – primul rezultat al unei colaborări care este o premieră de acest gen între Mercedes-Benz și designerul creativ şi artistic al brandului Louis Vuitton Virgil Abloh.

Proiectul de design conceptual, condus de Gorden Wagener (designerul-şef Mercedes-Benz Cars) şi Abloh au utilizat noul G-Class pentru a explora modalități de a perturba percepțiile viitoare de lux.

Rezultatul este o manifestare distinctivă a clasei G, așa nu s-a mai văzut până acum. Obligat să sprijine artele într-un moment critic, o replică a acestei operă de artă de dimensiuni autentice va fi scoasă la licitație ca parte a Sotheby’s Contemporary Curated, una dintre cele mai venerate serii a casei de licitații. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram