Industria modei produce bijuterii, haine și genți din sticle PET. În plus, din ce în ce mai multe piese de mobilier sunt fabricate din materiale reziduale, cum ar fi resturile de hârtie, sticlele de plastic și rumegușul.

Audi oferă acum pentru prima dată, pentru noile modele A3 şi S3, tapițeria pentru scaune realizată din material reciclat!

Sustenabilitatea este un pilon central în strategia companiei Audi, fiind aplicată atât în tehnologie, cât și în procesele de producție. Tapițeria pentru scaune din materii prime secundare este utilizată pentru prima dată la a patra generație a Audi A3. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum sticla de plastic devine fir, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!