/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ştiai asta? Suspensia noului Mercedes-Benz S-Class poate reîncărca sistemul său hibrid pe drumuri proaste

missing
08 septembrie 2020, ora 12:17

Autoturismele hibride și cele electrice devin uşor-uşor o normă, iar Mercedes-Benz cu siguranţă că înțelege asta, după ce a comunicat câte astfel de vehicule va lansa în anii care vin.

Până atunci, o mare parte din gama sa actuală de modele constă din maşini cu sisteme de propulsie cunoscute sub denumirea de mild hybrid. Acestea dispun în toată această schemă de un acumulator mic, un sistem electric de mare putere de 48 de volți și demaror-generator care adună energia cinetică din timpul frânărilor.

Energia acumulată este apoi utilizată în propulsorul cu ardere internă a vehiculului pentru performanță suplimentară prin intermediul unui supercharger electric, pentru funcţionarea sistemului start-stop și a altor componente care fac o mașină mai eficientă și mai puternică. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram