Autoturismele hibride și cele electrice devin uşor-uşor o normă, iar Mercedes-Benz cu siguranţă că înțelege asta, după ce a comunicat câte astfel de vehicule va lansa în anii care vin.

Până atunci, o mare parte din gama sa actuală de modele constă din maşini cu sisteme de propulsie cunoscute sub denumirea de mild hybrid. Acestea dispun în toată această schemă de un acumulator mic, un sistem electric de mare putere de 48 de volți și demaror-generator care adună energia cinetică din timpul frânărilor.

Energia acumulată este apoi utilizată în propulsorul cu ardere internă a vehiculului pentru performanță suplimentară prin intermediul unui supercharger electric, pentru funcţionarea sistemului start-stop și a altor componente care fac o mașină mai eficientă și mai puternică. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!