/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Termenul de înscriere a mașinilor din stânga Nistrului cu numere neutre ar putea fi extins. Află perioada prelungirii

missing
08 septembrie 2020, ora 15:53

Termenul de înscriere a vehiculelor din stânga Nistrului și municipiul Bender cu numere de înmatriculare neutre ar putea fi extins până la 1 septembrie 2022.

Propunerea vine din partea Comisiei economie, buget și finanțe, care a dat aviz pozitiv pentru proiectul de modificare a Legii cu privire la înmatricularea unor mijloace de transport și modificarea unor acte legislative.

„Extinderea termenului cu doi ani va permite realizarea interesului național prin oferirea serviciilor publice locuitorilor din regiunea transnistreană și consolidarea încrederii dintre cele două maluri ale Nistrului”, scrie în nota informativă a proiectului.

Amintim că, de la 1 septembrie 2018, proprietarii de mașini domiciliați în regiunea transnistreană pot solicita numere de înmatriculare neutre, oferite de către autoritățile Republicii Moldova. Acestea le permit proprietarilor să circule pe trasee internaționale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram