/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Un câine, considerat erou de un oraș întreg din Germania, după ce și-a salvat stăpânul dintr-un incendiu

missing
08 septembrie 2020, ora 08:42

Un ciobănesc german este considerat erou de un oraș întreg din Germania, după ce și-a salvat stăpânul dintr-un incendiu. Sâmbătă dimineață, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu din cartierul Freudenberg din Lindenberg.

Flăcările au provocat pagube de peste 200.000 de euro, iar proprietarul imobilului, un bărbat de 44 e ani, a fost grav rănit, relatează Siegener Zeitung, citat de Digi24.ro.

După stingerea inceniului, bărbatul de 44 de ani a aflat că în incendiu i-a murit câinele de care era foarte atașat și care i-a salvat viața.

Polițiștii au stabilit că încendiul a pornit de la aragazul din bucătărie, la care bărbatul gătise vineri seară. Bărbatul a adormit și habar nu avea că locuința i-a fost cuprinsă de incendiu, însă câinele și-a dat seama de pericol și l-a trezit în ultimul moment. Bărbatul a sărit pe fereastră afară și astfel a scăpat cu viața.

Din păcate, câinele său a fost prins de flăcări și nu a mai găsit o cale de ieșire.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram