Un ciobănesc german este considerat erou de un oraș întreg din Germania, după ce și-a salvat stăpânul dintr-un incendiu. Sâmbătă dimineață, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu din cartierul Freudenberg din Lindenberg.

Flăcările au provocat pagube de peste 200.000 de euro, iar proprietarul imobilului, un bărbat de 44 e ani, a fost grav rănit, relatează Siegener Zeitung, citat de Digi24.ro.

După stingerea inceniului, bărbatul de 44 de ani a aflat că în incendiu i-a murit câinele de care era foarte atașat și care i-a salvat viața.

Polițiștii au stabilit că încendiul a pornit de la aragazul din bucătărie, la care bărbatul gătise vineri seară. Bărbatul a adormit și habar nu avea că locuința i-a fost cuprinsă de incendiu, însă câinele și-a dat seama de pericol și l-a trezit în ultimul moment. Bărbatul a sărit pe fereastră afară și astfel a scăpat cu viața.

Din păcate, câinele său a fost prins de flăcări și nu a mai găsit o cale de ieșire.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!