De necrezut, însă iată că s-a întâmplat! Un finlandez a avut norocul să câştige la pariuri sportive o sumă de bani generoasă, după ce investit doar 20 de eurocenţi în speranţa că după sfârşitul Marelui Premiu de la Monza pe podium vor urca piloţii Piere Gasly, Carlos Sainz şi Lance Stroll, pe locurile I, II şi III respectiv.

Şi chiar aşa a fost, deşi piloţii Mercedes-AMG aveau şanse mari de a triumfa după rezultatele calificărilor, fiind urmaţi eventual de unul al Red Bull sau McLaren!

Potrivit publicației Iltalehti, compania finlandeză de pariuri Veikkaus a avut un parior de succes pentru primii trei clasaţi în urma cursei de la Monza. Mai mult, aflaţi că şansele pentru ca Gasly, Sainz și Stroll să ajungă pe podium anume în această ordine au fost de 166.990 la unu! Află cât a câştigat bărbatul pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!