Scandal într-o curte din sectorul Râșcani al capitalei. Locuitorii unui bloc s-au pus în fața unei macarale, care transporta o gheretă în fața casei lor. Oamenii se plâng că locuiesc la primul etaj, iar construcția le privează de lumina zilei. După ce s-au certat minute bune cu muncitorii, au chemat poliția.

Înfuriat la culme, acest bărbat a pus mâna pe o piatră, însă soția l-a oprit.

Doamna Ludmila se plânge că deja sunt două gherete în fața casei, iar acum au adus-o și pe a treia.

LUDMILA: “Noi suntem la primul etaj, iată balconul și ne deranjează pentru că nu este aer, nu-i soare, nu vedem soarele”.

Femeia a cerut explicații de la muncitorii care au adus ghereta, însă aceștia s-au eschivat de la răspunsuri. Așa că s-a plâns la poliție.

„Au adus acest chioșc, noi locuim la primul etaj și nouă ne închide lumina, soare, aer.”

Polițiștii i-au sugerat însă să apeleze la pretura de sector.

“Pretura ce va spus? -La pretură nu pot să dau de nimeni, dar online noi nu avem internet.”

Am încercat să aflăm de la pretura sectorului cui aparține ghereta și daca acțiunile sunt legale, însă pretorul Vlad Melnic nu ne-a răspuns la apeluri. Acum o lună și jumătate, primarul general al capitalei spunea că au fost scoase peste 600 de gherete, majoritatea fiind fără acte permisive.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!