Genesis pregăteşte premiera noului G70 facelift! Până atunci, iată că ne stârnește interesul faţă de sedan printr-un design exterior absolut nou, o mişcare mai rară în industria auto pentru un facelift, proces de modernizare a unei maşini după 4-5 ani de existenţă pe piaţă, parte a unui ciclu de viaţă de 8 ani (de regulă) pentru o generaţie.

Automobilul a fost văzut de nenumărate ori la teste, astfel încât nu a mai fost un secret că designul exterior îi va fi adaptat conform celor mai noi modele ale mărcii, precum noile G80 sau GV80.

Partea din față a corpului maşinii este complet nouă. Pot fi observate noile blocuri optice Quad Lamps aranjate la două nivele diferite, o semnătură caracteristică ce va fi comună pe toate modele Genesis. Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!