Un deținut de la Penitenciarul nr. 9 „Pruncul” a încercat să evadeze astăzi. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a încercat să sară peste zidurile închisorii, însă a fost observat de agenții de pază.

Incidentul s-a produs în această dimineață, la ora 09:20. Deținutul a evitat punctele de pază, trecere și control.

Agentul penitenciar care l-a observat care l-a observat evadând, l-a somat să oprească și a efectuat o împușcătură de avertizare. Bărbatul care a încercat să fugă a fost reținut în cele din urmă, fără a fi rănit.

Despre comiterea tentativei de evadare au fost sesizate IP Buiucani, Procuratura și Oficiul Avocatului Poporului. Administrația Națională a Penitenciarelor a inițiat o ancheta interna pe acest caz, pentru a stabili circumstanțele producerii incidentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!