Încă o subterană din Chișinău va fi reparată. Este vorba despre pasajul subteran din preajma Gării de Sud. Despre aceasta a anunțat primarul Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

„În prezent se lucrează la scoaterea tencuielii de pe pereţi şi la reabilitarea scărilor. Lucrările sunt realizate de către un agent economic și presupune folosirea nanotehnologiilor în construcții, ce nu au mai fost aplicate până acum în subteranele din capitală. Astfel, vor fi folosite materiale din granit și marmură”, a menționat primarul.

Totodată, subterana va fi iluminată, iar spațiul adiacent va fi amenajat. La fel, vor fi instalate 8 camere de supraveghere video și rampe de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă. La intrările în trecerea subterană vor fi instalate copertine.

„După reparația mai multor obiective sunt instalate camere de supraveghere, cei care vor face dezordine vor fi sancționați”, a conchis Ceban.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!