/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/FOTO/ O femeie a fost transportată la spital, după ce mașina în care se afla s-a izbit de un pilon, în Capitală

missing
09 septembrie 2020, ora 20:15

O femeie de 40 de ani a fost transportată de urgență la spital, după ce mașina în care se afla s-a izbit de un pilon pe o strada din sectorul Buiucani al Capitalei.

Potrivit poliției, un BMW condus de un bărbat de 35 de ani s-a izbit de un pilon electric pe strada Columna din sectorul Buiucani al Capitalei. În automobil se afla și o pasageră de 40 de ani.

În urma impactului, femeia de 40 de ani a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată, polițiștii spun că pasagera s-a ales cu o fractură în urma accidentului.

Actualmente poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, iar poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram