Război în Ucraina, ziua 402: Fără TikTok la NATO! Franța acuză Rusia de crime de război, iar Zelenski promite un nou Nurnberg

/FOTO/ Un copil a ajuns la spital, după ce a fost lovit chiar pe trecerea de pietoni, la Ialoveni

09 septembrie 2020, ora 16:19

Un copil a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o mașină, pe trecerea de pietoni, în orașul Ialoveni. Accidentul a avut loc azi, la amiază. Șoferul spune că accidentul s-a produs pe motiv că nu ar fi observat când copilul traversa strada. 

Poliția spune că un automobil de marca Audi, condus de un bărbat de 74 de ani, a tamponat un copil de 11 ani care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni. În urma impactului, minorul a fost rănit și transportat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău pentru investigații medicale.

Trecerea de pietoni era marcată și semnalizată cu indicator corespunzător. Din declarațiile prealabile ale șoferului, acesta nu ar fi observat când copilul traversa strada. În dependență de gravitatea leziunilor corporale se va decide dacă persoana vinovată va fi sancționată penal sau contravențional.

Foto: Poliția

 

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram