Land Rover a făcut mai multe anunţuri importante legate de modelul Defender, cu ocazia pregătirii pentru gama anului 2021. S-au introdus noi motorizări, inclusiv una plug-in hybrid în premieră, şi mai devine disponibil de comandat într-o specificaţie superioară nouă. Despre toate în cele ce urmează.

Pentru gama anului 2020 SUV-ul britanic devine primul Defender plug-in hybrid din istorie. O astfel de maşină se va putea recunoaşte prin nomenclatura P400e (deocamdată doar în caroserie 110) şi combină un motor pe benzină cu patru cilindri şi volum de 2.0 litri (300 CP) cu un electromotor ce produce 105 kW (143 CP). Puterea totală a sistemului se ridică la 404 CP şi 640 Nm de cuplu.

Modelul se anunţă a fi foarte economic, putând înregistra un consum mixt de 3.3 litri de benzină la 100 de km parcurşi, în timp ce cantitatea de emisii de CO2 se ridică doar la 74 g/km. Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!