/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

O clasă din municipiul Bălți a fost plasată în carantină după ce un elev s-a contaminat cu COVID-19

missing
09 septembrie 2020, ora 10:34

O clasă din municipiul Bălți a fost închisă în carantină. Aceasta după ce a fost depistat un caz de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul elevilor. Despre aceasta a anunțat viceprimarul de Bălți Nicolai Grigorișin la ședința serviciilor municipale.

Plasată în carantină a fost clasa a doua de la Școala nr. 14 din oraș. Potrivit presei locale, toți elevii clasei a doua și învățătorul se află în autoizolare și lecțiile au loc online.

Amterior a fost plasată în carantină și Grădinița nr.3 din Bălți.

Actulmente, în municipiu sunt 13 copii bolnavi de COVID-19. Printre aceștia sunt elevi din alte două școli, dar ei s-au contaminat înainte de 1 septembrie și nu au contactat cu colegii și profesorii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram