/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Premieră: Noile VW Golf Variant şi Golf Alltrack

missing
09 septembrie 2020, ora 12:50

Noua generaţie de modele VW Golf se diversifică. Şi aceasta va exista într-o variantă de caroserie break, denumită Variant, dar şi o versiune cross a acesteia – Alltrack, modele care se regăsesc şi în familia Passat.

Apropo, aflaţi că modelul Golf Variant s-a dovedit a fi o maşină foarte populară! De la introducerea sa în 1993 a impresionat mai mult de trei milioane de cumpărători!

În comparație cu predecesorul său, noul design exterior al lui Golf Variant a devenit mai clar și dinamic. Partea din față arată în mod clar relația sa strânsă cu noul Golf. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram