/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Premieră: Noul VinFast President – mai scump decât X5-ul care-i stă la bază şi mai lung în ampatament decât X7

09 septembrie 2020, ora 14:01

Primul producător auto din Vietnam, VinFast, a lansat producţia de maşini care sunt construite pe şasiuri de modele vechi BMW, procurate prin licenţă.

Pe piața locală poate fi deja cumpărat sedanul VinFast Lux A2.0 și SUV-ul Lux SA2.0, care sunt realizate pe baza modelelor BMW Seria 5 F10 și X5 F15 respectiv.

Cu toate acestea, compania a lucrat paralel şi la o versiune scumpă a SUV-ului, una arătată în calitate de prototip la Salonul Auto de la Geneva în martie 2019. Acum este de serie sub o formă uşor modificată, se numeşte VinFast President şi va exista în doar 500 de exemplare. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram