Primul producător auto din Vietnam, VinFast, a lansat producţia de maşini care sunt construite pe şasiuri de modele vechi BMW, procurate prin licenţă.

Pe piața locală poate fi deja cumpărat sedanul VinFast Lux A2.0 și SUV-ul Lux SA2.0, care sunt realizate pe baza modelelor BMW Seria 5 F10 și X5 F15 respectiv.

Cu toate acestea, compania a lucrat paralel şi la o versiune scumpă a SUV-ului, una arătată în calitate de prototip la Salonul Auto de la Geneva în martie 2019. Acum este de serie sub o formă uşor modificată, se numeşte VinFast President şi va exista în doar 500 de exemplare. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!