Ca urmare a lansării sale pe piața internă, Suzuki Motor Corporation a prezentat modelul Swift pentru Europa la Salonul Auto de la Geneva din 2017, iar acum se prezintă cu un facelift pentru gama anului 2021 cu un nou motor hibrid îmbunătățit de 1.2 litri, precum și alte upgrade-uri standard.

În plus față de designul său exterior elegant, cu o lungime compactă de doar 3.840 mm, Swift oferă o vizibilitate excelentă, o cabină spațioasă și un spațiu amplu pentru bagaje.

Nouă este grila de radiator, iar designul farurilor a fost modificat. Aspectul unui centru de greutate scăzut este stabilit în continuare de montanţii înnegriți care creează aspectul unui acoperiș plutitor. Acum toate maşinile, indiferent de echipare, dispun standard de faruri şi stopuri LED. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!