/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Premieră: Suzuki anunţă un facelift discret pentru modelul Swift! Ce este nou

missing
09 septembrie 2020, ora 15:48

Ca urmare a lansării sale pe piața internă, Suzuki Motor Corporation a prezentat modelul Swift pentru Europa la Salonul Auto de la Geneva din 2017, iar acum se prezintă cu un facelift pentru gama anului 2021 cu un nou motor hibrid îmbunătățit de 1.2 litri, precum și alte upgrade-uri standard.

În plus față de designul său exterior elegant, cu o lungime compactă de doar 3.840 mm, Swift oferă o vizibilitate excelentă, o cabină spațioasă și un spațiu amplu pentru bagaje.

Nouă este grila de radiator, iar designul farurilor a fost modificat. Aspectul unui centru de greutate scăzut este stabilit în continuare de montanţii înnegriți care creează aspectul unui acoperiș plutitor. Acum toate maşinile, indiferent de echipare, dispun standard de faruri şi stopuri LED. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram