/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Radu Albot a participat la un turneu din Austria, unde a suportat a 11-a înfrângere consecutivă

09 septembrie 2020, ora 17:52

Continuă linia neagră pentru Radu Albot. Tenismenul nostru a participat la un turneu din Austria, unde a suportat a 11-a înfrângere consecutivă. Din cauza formei slabe pe care o are, Radu a căzut până pe locul 70 în lume.

Radu Albot a început bine meciul din primul tur de la Kitzbuhel, contra lui Sebastian Ofner, impunându-se în primul set. Apoi însă jocul său s-a prăbușit, iar austriacul a profitat din plin de acest lucru.

Până la urmă, Ofner s-a impus cu 6 la 7, 6 la 4 și 7 la 6. După succesul în fața lui Seppi, din octombrie 2019, Albot nu a mai simțit gustul victoriei, iar acest lucru a influențat mult situația sa din clasament.

Jucătorul nostru a căzut de pe locul 39 până pe 70. Următorul turneu, la care ar putea participa Albot, este Openul de la Roma, care va începe pe 14 septembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram