Continuă linia neagră pentru Radu Albot. Tenismenul nostru a participat la un turneu din Austria, unde a suportat a 11-a înfrângere consecutivă. Din cauza formei slabe pe care o are, Radu a căzut până pe locul 70 în lume.

Radu Albot a început bine meciul din primul tur de la Kitzbuhel, contra lui Sebastian Ofner, impunându-se în primul set. Apoi însă jocul său s-a prăbușit, iar austriacul a profitat din plin de acest lucru.

Până la urmă, Ofner s-a impus cu 6 la 7, 6 la 4 și 7 la 6. După succesul în fața lui Seppi, din octombrie 2019, Albot nu a mai simțit gustul victoriei, iar acest lucru a influențat mult situația sa din clasament.

Jucătorul nostru a căzut de pe locul 39 până pe 70. Următorul turneu, la care ar putea participa Albot, este Openul de la Roma, care va începe pe 14 septembrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!