S-au adeverit zvonurile! Suzuki Jimny a revenit în Europa în calitate de vehicul comercial. Anunţul a fost făcut de producătorul nipon acum câteva ore.

De la momentul lansării sale în 2018, modelul a atras atât utilizatorii privați, cât și profesioniștii care caută o performanță off-road autentică. Pentru a satisface în continuare nevoile acestor clienţi, noul model de vehicul utilitar ușor Jimny vine cu un compartiment de bagaje mare, cu o podea plană și cu o partiție de siguranță pentru marfă.

Modelul de vehicul utilitar ușor are aceeași performanță autentică, fără compromisuri, de off-road dorită de profesioniști, ca și modelul de vehicul dedicat transportului de pasageri. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!