/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Sacha Zverev și Pablo Carreno Busta merg în semifinale la US Open

missing
09 septembrie 2020, ora 18:20

În lipsa numelor grele, jucătorii tineri fac ravagii la Openul Statelor Unite. Aceștia își joacă șansa până la urmă, fiind conștienți că, de altă dată, s-ar putea ca marii campioni să nu le permită prea multe. Deja s-au aflat primii doi jucători, care s-au calificat în semifinale.

După semifinalele de la Australian Open, Sacha Zverev ajunge în penultimul act și la US Open. Neamțul, favoritul numărul cinci al competiției, a avut în sferturi un meci dificil contra lui Borna Coric. Croatul a fost pe val la începutul meciului, câștigând primul set.

În continuare, Zverev și-a ridicat nivelul, greșelile sale au fost din ce în ce mai puține, iar încrederea în sine a fost la cote maxime. Neamțul și-a trecut în cont următoarele trei seturi, eliberându-și drumul către semifinale.

În penultima rundă, Zverev se va „ciocni” de Pablo Carreno Busta. Pe spaniol îl leagă amintiri frumoase de Openul american. În trecut, acesta a mai ajuns la acest turneu în semifinale. Adversarul său din sferturi a fost Denis Shapovalov, care era considerat favorit înainte de meci. După o bătălie de peste patru ore, Pablo Carreno Busta a găsit modalitatea pentru a-l doborî pe canadian.

Astăzi, vor avea loc celelalte două meciuri din sferturi: Danii Medvedev contra lui Andrei Rublev și Dominic Thiem contra lui Alex de Minaur.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram