În lipsa numelor grele, jucătorii tineri fac ravagii la Openul Statelor Unite. Aceștia își joacă șansa până la urmă, fiind conștienți că, de altă dată, s-ar putea ca marii campioni să nu le permită prea multe. Deja s-au aflat primii doi jucători, care s-au calificat în semifinale.

După semifinalele de la Australian Open, Sacha Zverev ajunge în penultimul act și la US Open. Neamțul, favoritul numărul cinci al competiției, a avut în sferturi un meci dificil contra lui Borna Coric. Croatul a fost pe val la începutul meciului, câștigând primul set.

În continuare, Zverev și-a ridicat nivelul, greșelile sale au fost din ce în ce mai puține, iar încrederea în sine a fost la cote maxime. Neamțul și-a trecut în cont următoarele trei seturi, eliberându-și drumul către semifinale.

În penultima rundă, Zverev se va „ciocni” de Pablo Carreno Busta. Pe spaniol îl leagă amintiri frumoase de Openul american. În trecut, acesta a mai ajuns la acest turneu în semifinale. Adversarul său din sferturi a fost Denis Shapovalov, care era considerat favorit înainte de meci. După o bătălie de peste patru ore, Pablo Carreno Busta a găsit modalitatea pentru a-l doborî pe canadian.

Astăzi, vor avea loc celelalte două meciuri din sferturi: Danii Medvedev contra lui Andrei Rublev și Dominic Thiem contra lui Alex de Minaur.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!