Noul Land Rover Defender Hard Top aduce capacitate de neoprit, utilitate și tenacitate în sectorul comercial 4×4, alături de conectivitatea secolului 21 și confortul premium. Numele Hard Top a fost asociat cu practicabilitatea robustă și capacitatea de transport “du-te oriunde” a primului Land Rover Hard Top, introdus 70 de ani în urmă.

Disponibil atât în caroserie 90, cât şi 110, interiorul durabil al noului model comercial combină un habitaclu cu două locuri – cu opțiunea unui al treilea scaun central – și un compartiment de încărcare spate flexibil, rezistent, care oferă un volum cuprins între 1.355-2.059 de litri.

Toate modelele Defender Hard Top vin cu o zonă marfară practică, cu o partiție fixă de înălțime completă pentru a separa ocupanții de zona de încărcare generoasă. Peretele etanş din mijlocul cabinei sporește securitatea și siguranța, păstrând experiența rafinată de condus a modelului dedicat pasagerilor. Află mai multe detalii, dar şi cât costă astfel de maşini, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!