/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Util! Noul Land Rover Defender poate fi acum cumpărat şi în calitate de vehicul comercial

missing
09 septembrie 2020, ora 11:05

Noul Land Rover Defender Hard Top aduce capacitate de neoprit, utilitate și tenacitate în sectorul comercial 4×4, alături de conectivitatea secolului 21 și confortul premium. Numele Hard Top a fost asociat cu practicabilitatea robustă și capacitatea de transport “du-te oriunde” a primului Land Rover Hard Top, introdus 70 de ani în urmă.

Disponibil atât în caroserie 90, cât şi 110, interiorul durabil al noului model comercial combină un habitaclu cu două locuri – cu opțiunea unui al treilea scaun central – și un compartiment de încărcare spate flexibil, rezistent, care oferă un volum cuprins între 1.355-2.059 de litri.

Toate modelele Defender Hard Top vin cu o zonă marfară practică, cu o partiție fixă de înălțime completă pentru a separa ocupanții de zona de încărcare generoasă. Peretele etanş din mijlocul cabinei sporește securitatea și siguranța, păstrând experiența rafinată de condus a modelului dedicat pasagerilor. Află mai multe detalii, dar şi cât costă astfel de maşini, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram