Viceprim-ministra pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, și-a reluat activitatea la Guvern, după ce a urmat tratamentul împotriva COVID-19, anunță Biroul politici de reintegrare.

„În prezent, viceprim-ministra se simte bine și a revenit la birou, urmând recomandările medicilor. Ea a mulțumit colegilor pentru mesajele de susținere și pentru activitatea eficientă în această perioadă, fapt care a permis continuarea activității Biroului politici de reintegrare”, se anunță în comunicatul instituției.

Biroul politici de reintegrare informează că Cristina Lesnic a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19 și s-a tratat inițial la domiciliu, iar ultima săptămână a fost internată în spital.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!