/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Caz șocant la Vadul lui Vodă. Un copil de doi ani a fost atacat de mai mulți câini

09 septembrie 2020, ora 18:35

Un copil de doi ani a fost mușcat de un maidanez, în preajma unui supermarket. Momentul, în care micuțul este atacat de mai mulți câini, a fost surprins de camerele de supraveghere și postat pe rețelele de socializare. Am încercat să aflăm de la primarul orașului ce măsuri întreprinde pentru a soluționa problema câinilor străzii, nu ne-a răspuns la telefon.

Din imagini se vede cum micuțul se apropie de un câine, iar la un moment dat trei maidanezi se năpustesc asupra lui, iar unul îl mușcă de picior.

Imediat, două femei i-au sărit în ajutor și au alungat câinii. Ulterior, pe rețelele de socializare a apărut și o fotografie cu piciorul bandajat al micuțului. Incidentul s-a întâmplat în jurul orei prânzului. Nu am reușit să vorbim cu părinții copilului, pentru a afla mai multe detalii. Nici primarul orașului, Iurie Onofreiciuc, nu ne-a răspuns la telefon pentru a comenta cele întâmplate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram