Un copil de doi ani a fost mușcat de un maidanez, în preajma unui supermarket. Momentul, în care micuțul este atacat de mai mulți câini, a fost surprins de camerele de supraveghere și postat pe rețelele de socializare. Am încercat să aflăm de la primarul orașului ce măsuri întreprinde pentru a soluționa problema câinilor străzii, nu ne-a răspuns la telefon.

Din imagini se vede cum micuțul se apropie de un câine, iar la un moment dat trei maidanezi se năpustesc asupra lui, iar unul îl mușcă de picior.

Imediat, două femei i-au sărit în ajutor și au alungat câinii. Ulterior, pe rețelele de socializare a apărut și o fotografie cu piciorul bandajat al micuțului. Incidentul s-a întâmplat în jurul orei prânzului. Nu am reușit să vorbim cu părinții copilului, pentru a afla mai multe detalii. Nici primarul orașului, Iurie Onofreiciuc, nu ne-a răspuns la telefon pentru a comenta cele întâmplate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!