Drumul de ocolire a satului Troița Nouă din raionul Anenii Noi este în plin proces de construcție, se arată într-un comunicat al ministerului Economiei și Infrastructurii.

Până la acest moment, pe sectorul de drum au fost efectuate lucrări de decapare a pământului vegetal, lucrări la terasamente, executarea stratului hidroizolant cu material geosintetic, construcția podelelor tubulare, lucrări parțiale de construcție a podului, precum și lucrări de transfer a rețelei electrice.

Potrivit reprezentantului companiei responsabile, citat de MEI, lucrările de construcție au început în iunie 2019 și conform termenilor contractuali, acestea urmează să se finalizeze la sfârșitul anului curent.

Sectorul de drum are o lungime de 6,6 km, iar valoarea contractului este de circa 128 mln lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!