Un anunţ auto interesant a ajuns în atenţia noastră pentru că prezintă un automobil foarte rar, unul care poate fi cumpărat în Republica Moldova, însă ideea este că are nevoie de intervenţii. Este vorba despre un BMW 321 produs în 1939, exact înaintea sau chiar deja în timpul desfăşurării celui de-al Doilea Război Mondial!

Contactat, posesorul ne-a comunicat că l-a putut găsi aici, pe pământ moldovenesc, însă mai multe detalii nu ne-a oferit.

Pentru exemplarul în cauză se caută un pasionat înrăit atât de modele clasice, cât şi de arta restaurării maşinilor. BMW-ul este în mare parte dezasamblat, însă proprietarul actual dă asigurări că deţine majoritatea pieselor, fiind destul de bine dotat. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!