O fată de 16 a dispărut acum 10 zile dintr-un centru de plasament din Chișinău. Minora e originară din satul Carahasani, raionul Ștefan Vodă. Angajații centrului de plasament au observat lipsa acesteia în seara zilei de 31 august și au alertat imediat imediat poliția. 

Polițiștii au dispus mai multe acțiuni pentru stabilirea locului aflării fetei, fiind orientate toate subdiviziunile Inspectoratului General al Poliției. În cadrul investigațiilor, oamenii legii au stabilit că pe 1 septembrie, minora a vorbit cu un cunoscut prin intermediul mesajelor și i-a spus că pleacă din mun. Chișinău. Nu i-a spus însă unde anume.

În ziua dispariției minora era îmbrăcată în maiou de culoare neagră, pantaloni scurți  de culoare albastră. Semnalmente: înălțimea 1.50 cm, ochi căprui, culoarea părului negru, vorbitoare de limba română.

Cei care pot oferi informații despre locul aflării minorei, sunt rugați să anunțe Poliția la următoarele numere de telefon: 060039900, 069675654.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!