/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Fratele lui Skoda Enyaq iV va propune un spaţiu la fel de mare pentru pasagerii din spate, însă un “televizor” mai mic

10 septembrie 2020, ora 15:09

Colegii de la AutoExpress au avut ocazia să petreacă puţin timp cu prototipul pre-serie al noului VW ID.4, fratele noului Skoda Enyaq iV, iar acest lucru ne oferă oportunitatea să aflăm câteva detalii suplimentare înainte de premiera sa, programată pentru 24 septembrie, fapt confirmat şi de jurnaliştii britanici.

Colegii noştri au condus modelul în echipare de top ID.4 First Edition Max, care dispune de o baterie de 82 kWh şi un motor electric pe puntea din spate (204 CP). Acesta va costa în jur de 59-60 de mii de euro.

Un model similar din punct de vedere tehnic, însă într-o echipare mai simplă va putea fi luat cu aproximativ 10.000 de euro mai puţin. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram