/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Lewis Hamilton anunţă lansarea unei echipe proprii pentru participarea în Extreme E

missing
10 septembrie 2020, ora 18:20

Actualul pilot al echipei Mercedes-AMG Petronas F1, Lewis Hamilton, a anunțat lansarea propriei sale echipe X44, care va concura în seria de curse off-road cu vehicule electrice – Extreme E – începând cu sezonul inaugural din 2021!

X44, referindu-se la numărul de #44 pe care Hamilton îl poartă în F1, va contesta în seria sportivă care se lansează anul viitor și va cuprinde curse în zonele afectate de schimbările climatice.

Cu toate acestea britanicul nu va concura pentru echipa sa şi nici nu anunţă implicarea sa în activitățile de zi cu zi ale acesteia. Află mai multe şi vezi prezentarea echipei, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram