Filiala nord-americană Porsche Cars, în sprijinul lui Chloe Chambers, este mândră să anunțe despre un nou record Guinness pentru cel mai rapid slalom făcut cu un automobil.

Tânăra în vârstă de 16 ani a realizat cursa în 47,45 secunde încă în ziua de vineri, 21 august, stabilind un nou ritm de referință într-un exercițiu care testează atât șoferul, cât și vehiculul.

Ea a putut realiza această performanţă în spatele volanului unui Porsche 718 Spyder de ultimă generaţie, care a fost complet stoc, chiar până la anvelopele sale. Chambers, care are șapte ani de experiență în curse, concurează în prezent în mai multe serii de karting. Citeşte articolul mai departe şi vezi-i performanța pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!