/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

O adolescentă de 16 ani, la volanul unui nou Porsche 718 Spyder, a stabilit un record în slalom

missing
10 septembrie 2020, ora 17:50

Filiala nord-americană Porsche Cars, în sprijinul lui Chloe Chambers, este mândră să anunțe despre un nou record Guinness pentru cel mai rapid slalom făcut cu un automobil.

Tânăra în vârstă de 16 ani a realizat cursa în 47,45 secunde încă în ziua de vineri, 21 august, stabilind un nou ritm de referință într-un exercițiu care testează atât șoferul, cât și vehiculul.

Ea a putut realiza această performanţă în spatele volanului unui Porsche 718 Spyder de ultimă generaţie, care a fost complet stoc, chiar până la anvelopele sale. Chambers, care are șapte ani de experiență în curse, concurează în prezent în mai multe serii de karting. Citeşte articolul mai departe şi vezi-i performanța pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram