Partidul Democrat din Moldova are șase vicepreședinți noi, aleși la Consiliul Național Politic al formațiunii. Este vorba despre ministrul Educației Igor Șarov, ministrul Apărării Alexandru Pînzari, deputații Svetlana Rotundu, Ghenadie Buza și Ion Leucă și președintele Organizației de Tineret a PDM, Vadim Jora.

De asemenea, la ședința de ieri a Consiliului Național Politic a fost aleasă o nouă componență a Biroului Executiv al PDM, care include noii vicepreședinți ai formațiunii, precum și pe viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic și ministrul Economiei și Infrastructurii, Sergiu Răilean.

Acum un an, după plecarea din țară a fostului lider al democraților, Vlad Plahotniuc, președinte al PDM a devenit Pavel Filip.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!