/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premieră mondială: Noul Lucid Air – cel mai rapid şi autonom sedan electric

missing
10 septembrie 2020, ora 10:18

Noul producător american de electromobile premium, Lucid Motors, şi-a arătat primul său model de serie în această pentru noi noapte. Noul Air este numit cel mai rapid sedan din lume, cel mai rapid încărcabil electromobil, cel mai autonom electromobil, cel mai aerodinamic sedan, lider în spaţiul interior pentru pasageri şi posesorul unui cockpit digital curbat.

Premiera maşinii de producţie s-a întâmplat la aproape patru ani de la prezentarea conceptului în decembrie 2016.

Lucid Air este rezultatul unei abordări revoluționare a ambalajului auto numit Lucid Space Concept, care valorifică miniaturizarea trenului de rulare dezvoltat in-house pentru a optimiza spațiul interior din cabină. Conceptul este central pentru arhitectura Lucid Electric Advanced Platform (LEAP) care stă la baza Air şi a viitoarelor modele. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram